OctaFX | OctaFX Forex Broker
Buka akaun dagangan

1 US$ = 55 Rs. Benefit from
the fixed rate

Fix rate
How it works
 • Increase your balance
 • Deposit using your preferred payment method
 • Don’t lose on exchange
  rate fluctuations

Benefit from
the fixed rate

Your deposit
Rupee
Your trading balance
with fixed rate
$
$

How it works

1
1
Open an OctaFX MT4 or OctaFX MT5 account
2
2
Choose the Fix Rate option when making your first deposit* * This cannot be undone later on
3
Make a deposit using your preferred payment method
3
4
4
Enjoy your trading
5
5
Withdraw using the same fixed rate

Terms and conditions

 1. Pilihan kadar tetap rupee India boleh diaktifkan sebelum deposit pertama dilakukan dalam akaun anda.

 2. Pilihan kadar tetap rupee India hanya tersedia untuk akaun MT4 OctaFX dan MT5 OctaFX di mana USD adalah mata wang akaun.

 3. Pilihan kadar tetap rupee India tidak boleh diaktifkan untuk akaun yang telah didepositkan semasa pilihan kadar tetap rupee Inida tidak diaktifkan.

 4. Anda boleh mengubah bilangan kadar tetap kepada kadar berubah sebelum membuat deposit atau pindahan pertama anda. Semua deposit dan pengeluaran berikutnya akan diproses mengikut terma tawaran ini.

 5. Pelanggan boleh menggunakan sebarang kaedah pembayaran untuk deposit dan pengeluaran semasa pilihan kadar tetap diaktifkan.

 6. Semua deposit yang dibuat dalam rupee India dikira pada kadar 1 USD = 55 rupee India dan ditambah ke dalam baki pelanggan.

 7. Pengeluaran kedua-dua dana dan keuntungan peribadi dikira dan diproses menggunakan kadar tetap rupee India yang sama: 1 USD = 55 rupee India.

 8. Pelanggan boleh melakukan pindahan dalaman ke atau dari akaun dengan kadar tetap diaktifkan. Walau bagaimanapun, pindahan akan tertakluk kepada kadar pertukaran berubah.

 9. Sebarang bonus deposit boleh ditambah ke dalam akaun kadar tetap hanya selepas kadar tersebut dikenakan dan USD dikreditkan ke dalam akaun. Pelanggan boleh menggunakan bonus deposit 10%, 30%, 50%.

 10. OctaFX berhak untuk mengubah, mengemas kini, atau membatalkan promosi ini dengan pemberitahuan di dalam Berita Syarikat. Sebarang situasi yang tidak diterangkan di dalam peraturan ini adalah tertakluk kepada keputusan Syarikat.


Start livechat