OctaFX | OctaFX Forex Broker
Buka akaun dagangan

Keselamatan dana

Keselamatan dana pelanggan menjadi keutamaan

Di OctaFX anda boleh menjadi benar-benar yakin deposit anda akan dilindungi dalam pelbagai cara. Berikut beberapa langkah yang diambil untuk memastikan perlindungan dana:

 • Akaun diasingkan

  Mengikut piawaian peraturan antarabangsa, OctaFX menggunakan akaun berasingan untuk menyimpan wang pelanggan yang dilindungi 'diasingkan daripada kunci kira-kira syarikat. Ini membolehkan wang anda selamat dan tidak disentuh.

 • Ruangan Peribadi dilindungi SSL

  Kami menggunakan teknologi yang selamat untuk melindungi data peribadi anda dan transaksi kewangan. Ruangan Peribadi SSL selamat dilindungi dengan penyulitan 128-bit, yang membuat pelayar anda selamat dan data anda tidak boleh diakses kepada mana-mana pihak ketiga.

 • Pengesahan akaun

  OctaFX mencadangkan untuk mengesahkan akaun anda dengan mengemukakan imbasan ID peribadi anda dan bukti alamat. Ini langkah mudah akan memastikan transaksi anda dibenarkan dan selamat.

 • Peraturan pengeluaran selamat

  Sejak pengeluaran dari akaun sebenar memerlukan pengesahan e-mel, tiada siapa yang boleh mengakses akaun anda selain diri sendiri. Ia juga diperlukan anda menggunakan butir pembayaran yang sama untuk deposit dan pengeluaran. Oleh itu, tiada keadaan boleh OctaFX memindahkan pengeluaran anda kepada pihak ketiga yang tidak dibenarkan.

 • Keselamatan 3D Visa

  Kami menggunakan teknologi keselamatan 3D apabila memproses kad kredit dan debit. Teknologi ini membuat semua transaksi Visa telus dan selamat.

 • Keselamatan kemajuan

  Secara teknikal OctaFX dipantau 24/7 oleh pasukan keselamatan jurutera yang berdedikasi yang profesional dan pakar teknikal. Mereka telah membangunkan dan mengekalkan perlindungan tahap tertinggi, jadi apa-apa kehilangan data, kerosakan atau lain-lain isu-isu teknikal yang sangat tidak mungkin.

Start livechat